Credem în

 

Noi punem în ceea ce facem și cultivăm în comunitate:

  • Libertate

Credem în oamenii liberi și în impactul acțiunilor lor. Într-un domeniu în care controlul și normele impuse dau tonul, construim spații care încurajează dialogul deschis, libertatea de gândire, de a împărtăși idei fără a te simți judecat, de a face lucrurile în felul tău.

  • Responsabilitate

Credem că transformarea educației este proiectul generației noastre în următorii 10 ani și acționăm asumându-ne responsabilitatea pentru acest lucru. Știm că ceea ce facem are un impact dincolo de sfera noastră directă de influență și avem grijă atât de noi și proiectele noastre, cât și de întregul din care facem parte.

  • Pasiune

Credem în sclipirea din ochi și în momentul de flow.  Vrem să ne trezim dimineața gândindu-ne cu drag la educație, pentru că asta e ceea ce ne alimentează cu energie și face timpul să se oprească în loc.

  • Curiozitate

Credem în curiozitate ca fiind motorul învățării autentice. Ne păstrăm curioși pentru a învăța și evolua constant. Fiind curioși provocăm realitatea din jur, punând întrebări și căutând înțelegere dincolo de ceea ce cunoaștem.

  • Solidaritate

Credem că nu există cale mai justă și mai nobilă de a trăi decât cea în care avem grjă unii de ceilalți. Pentru asta, cultivăm relații autentice și avem grijă de capitalul social al comunității, acționând în spiritul colaborării și al cooperării.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.

Skip to toolbar