Cum construim împreună educația la care visăm?

 

Pentru că ne dorim să coagulăm energii și resurse pentru a construi o viziune curajoasă despre învățare în România, continuăm experiența RestartEdu Camp în jurul întrebării: Cum construim împreună educația la care visăm?

Rolul ei este de a servi drept fir roșu al evenimentului, urmărind următoarele repere:

 

1406094890_98CUM – Ce metode și feluri de a lucra împreună ne pot ajuta să colaborăm pentru a avea un impact colectiv în educație? Cum vrem să ne dezvoltăm la nivel personal ca inovatori în educație? Ce sisteme de suport au nevoie organizațiile noastre?

Construction_renovation-08-128

 

 

CONSTRUIM – La ce obiceiuri să renunțăm și ce obiceiuri noi să abordăm pentru a ajunge unde ne dorim? Care sunt lucrurile care deja funcționează? Ce anume avem nevoie să facem pentru a crea viitorul pe care ni-l dorim în educație? Ce voi face diferit când mă întorc în organizația mea? Cum continuăm să lucrăm împreună în mod sustenabil?

 

 

hand-128ÎMPREUNĂ – Credem că sistemul educațional este prea complex pentru a fi complet transformat de un singur individ, un grup de prieteni sau o organizație. Cum ne conectăm autentic cu ceilalți inovatori în educație? Cum învățăm să lucrăm împreună, în special cu cei care ne provoacă și cu care nu ne este ușor în mod natural? Cum menținem conectate inițiativele inovative diverse? Cum ne conectăm la un scop comun mai mare decât fiecare? Cum colaborăm pentru a adresa provocările pe care le putem întâmpina pe drumul către acest scop?

 

registry_settings_registration-128

EDUCAȚIA – Credem că există inițiative inovative care și-au propus să transforme cultura învățării din România. Credem că există ONG-uri care pot servi drept modele de bune practici, business-uri de succes în educație, instituții care fac pasul înaintea vremii și practicieni care se întreabă cum va arăta educația în 2050. Pentru toate acestea, cum contribuim fiecare la transformarea educației și cum transformăm împreună imaginea de ansamblu a educației?

 

cell-4-0-120VISĂM – E ușor să ne plângem de ce anume nu funcționează sau ce anume nu ne place. Care sunt însă lucrurile pe care ni le dorim cu adevărat? Cum înțelegem visul fiecăruia? Cum construim împreună un vis comun? Care este locul în care ne dorim să ajungem și cum putem merge împreună acolo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.

Skip to toolbar