Am deschis înscrierile la NeConferința RestartEdu

“There is wonderful work happening in this country.But I have to say it’s happening in spite of the dominant culture of education, not because of it.”

– Ken Robinson – How to escape education’s death valley

 

Vino la NeConferința RestartEdu pe 13 februarie, la Impact Hub București, să te conectezi cu alți inovatori în educație și să găsești resurse și inspirație pentru proiectele tale.

Neconferința restartedu feb 2016

 

Cum creștem oameni care transformă educația?

Intenționăm să abordăm această temă îmbinând perspectivele de dezvoltare a profesorilor, a antreprenorilor în educație, a facilitatorilor de contexte de învățare și/sau a managerilor de programe educaționale.

Vă invităm într-un spațiu liber bazat pe pasiune și responsabilitate pentru a genera răspunsurile de care avem nevoie și a construi acțiunile necesare pentru a crește împreună cultura învățării. Folosim formatul Open Space Technology pentru a genera conversații cu sens și acțiune sustenabilă în jurul topicurilor de interes ale participanților.

 

Cui se adresează?

Cea de-a patra ediție a evenimentului păstrează abordarea cros-sector și reconstruiește, la scară mică, ecosistemul în care cresc și activează cei care transformă educația din România. Aducem împreună atât inovatorii în educație, cât și beneficiarii și susținătorii programelor dezvoltate de aceștia, cu scopul de a îi conecta și a facilita cooperarea pentru a crește impactul lor în educație.

 

De ce să vii tu?

Dacă ești în mod proactiv interesat de transformarea educației, atunci NeConferința este spațiul în care tu:

  • te conectezi cu alți pasionați de educație,
  • te focusezi pe temele tale de interes sau să te inspiri din provocările celorlalți,
  • găsești resurse pentru activitatea ta din educație,
  • ești parte din comunitatea care contribuie la transformarea educației din România.

 

Cât costă?

Contribuția ta financiară va fi prin taxa de participare de 50 de lei.

Această ediție a NeConferinței este o activitate inclusă în proiectul Coaliția pentru Educație, susținut prin granturile SEE în cadrul Fondul ONG în România, de aceea diferența costurilor este cofinanțată prin intermediul proiectului.

 

Cum poți participa?

Înscrierea se face completând formularul acesta până pe 01 februarie, ora 23:59. Înscrierile vor fi procesate on a rolling basis, în limita celor 130 de locuri disponibile.

 

Agenda

NeConferința e construită pe formatul Open Space Technology – vezi aici cum se construiesc atelierele.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.

Skip to toolbar